Connect with us

EVENIMENT

Un fundaș de la „U” Cluj se RETRAGE la finalul sezonului

Publicat


bogdan mitrea

Fundașul Universităţii Cluj, Bogdan Mitrea, în vârstă de 37 de ani, a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon. El intenționează să rămână în fotbal și va fi agent de jucători.

Mitrea a vorbit cu regret despre decizia luată, dar a considerat că nu mai este cazul să insiste. Spune că nu mai simte vreo bucurie care să îl motiveze să continue. Contractul lui cu Universitatea Cluj ajungea la final în iunie 2025 și nu a mai fost prelungit, scrie GSP.

Un fundaș de la „U” Cluj se RETRAGE la finalul sezonului

Fundașul central care a mai evoluat de-a lungul carierei, printre altele, la Farul, FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova, a luat decizia să nu se depărteze de fotbal și va continua cariera ca agent de jucători, alături de actualul său agent.

„Mi-e greu să iau decizia, dar trebuie să o iau. În ultimul an m-am gândit la această decizie și punându-le toate în balanță, cred că e cel mai bine să mă retrag acum în vară.

Mă gândesc de ceva timp ce o să fac după ce termin. Din punct de vedere fizic sunt bine, n-am nicio problemă. În carieră n-am avut nicio accidentare. Am avut constanță și pot să număr antrenamentele la care n-am fost de când am venit în prima ligă, de fapt la liga a II-a la Iași, la 24 de ani. Nici înainte n-am avut, dar de atunci s-a contabilizat perioada mea fotbalistică.

„M-am chinuit și a fost greu, dar satisfacția este mai mare”

Am avut o constanță și n-am avut nici măcar nicio întindere musculară. Am ajuns la un moment în care nu mai am plăcerea să mă antrenez și ăsta e adevărul. Nu mai am tragere, efectiv, să merg zilnic la antrenament, să merg în cantonament, să am în fiecare săptămână meciuri. E un nivel de saturație și am considerat că e mai bine.

M-am chinuit și a fost greu, dar satisfacția este mai mare. Când te chinui și e mai greu, orice obții pe munca ta, fără să-ți dea nimeni nimic dacă nu meriți, îți dă o satisfacție mare. De aceea sunt mândru de ceea ce am realizat. Mă uit cu mândrie în urmă și am o satisfacție că o să-i transmit copilului meu aceste chestii.

După atâția ani sunt împlinit, realizat și mândru. Știu că am făcut ce am vrut în viață. Am reușit și am tras de la 7-8 ani să fac fotbal. Am făcut ce mi-a plăcut.

În principiu, tot în domeniu fotbalului o să fiu. O să fac impresariat și o să colaborez cu agentul meu. E de mulți ani și știu ce fel de om este. Are agenția lui și îmi place ideea de a colabora. Pe partea asta o să mă duc.

Deocamdată, percep această meserie din punct de vedere fotbalistic. Am lucrat cu câțiva agenți în carieră. Simt că pot și sper să pot să fac această meserie cu aceleași principii cu care am făcut fotbalul, corectitudine și seriozitate. Dacă reușesc e OK, dacă nu, vedem mai departe. Cred că am un atu față de mulți pentru că vin dintre ei și știu cum se simt fotbaliștii când li se transmit niște lucruri”, a spus Bogdan Mitrea.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Poker vs. Blackjack: Care joc îți oferă cele mai mari șanse? (P)

Publicat

poker

Indiferent că ai sau nu experiență, din postura de parior contează foarte mult euforia pe care o experimentezi atunci când ești în așteptarea unui rezultat sau când te afli la o masă de joc ca să vezi ce anume se va întâmpla. Ne place adrenalina aia care pulsează din euforie și, odată trăită, vrem să o retrăim.

Jocurile de noroc oferă o astfel de emoție, la care revenim când și când, motiv pentru care uneori vrem să încercăm mai multe jocuri, până le găsim pe acelea care se apropie cel mai mult de ceea ce căutăm. Una dintre cele mai mari dileme ale unui jucător de la cazino este cea care ține de alegerea dintre două jocuri de cărți care, deși sunt similare, au diferențe notabile – jocul de poker sau cel de blackjack?

Acum, când te întrebi care este mai bun, răspunsurile sunt și subiective, în funcție de ceea ce oferă fiecare, dar și obiective, ținând cont de șansele de câștig și de diverși factori. Dacă pokerul este predominant jucat împotriva altor persoane, iar blackjack-ul direct împotriva cazinoului, ambele îți permit să te folosești de abilitățile tale, ceea ce înseamnă că atrag același tipar de jucător.

Cu toate că nu sunt ceea ce alții ar cataloga drept jocuri de noroc gratis, pentru că ai nevoie de bani ca să câștigi alți bani, ambele se pot dovedi la fel de profitabile, dacă știi ce și când să faci. Până să stabilim care sunt prioritățile, mai bine hai să detaliem totul mai jos.

Blackjack vs. Poker – Ce sunt cele două jocuri?

Cu toate că ai auzit mai mult ca sigur atât despre Blackjack, cât și despre Poker, poate că încă ai ceva dileme când vine vorba despre acestea. Ce trebuie să reții este că ambele sunt jocuri de cărți, dar se diferențiază astfel:

  • Blackjack este un joc clasic de cazino, care îl pune pe jucător împotriva dealerului, într-o cursă de a însuma 21 de puncte. Premisa de bază este să te apropii de acest număr, dar dacă îl depășești, ai pierdut mâna. Sigur că există alte câteva reguli de bază și că există diverse oportunități de urmărit, dar regulile care îți permit să schimbi mâna în timpul jocului adaugă o notă de entuziasm. Iar faptul că are o margine a casei scăzută îl face un favorit în rândul jucătorilor.
  • Pokerul este, de asemenea, un alt favorit al celor care vizitează cazinourile, dar este mai complex. În loc să fie vorba despre a învinge dealerul, aici scopul este să învingi ceilalți jucători de la masă. Fiecare primește o mână de cărți și se fac pariuri pentru a ghici cine are cele mai bune combinații. Cu cât ai o mână mai bună, cu atât ai șanse mai mari să câștigi pot-ul. Este vorba despre un joc cu o margine a casei mai ridicată, dar jucătorii cu abilități bune de intuiție și strategie pot avea mari șanse de reușită.

În ceea ce privește șansele de câștig, nu există un răspuns corect, pentru că totul depinde de nivelul tău de experiență. Dacă ești nou în tot ce înseamnă gambling, atunci Blackjack-ul s-ar putea să ți se potrivească mai bine, pentru că are reguli mai simple. Însă și aici totul depinde de strategii și, desigur, de noroc.

În ceea ce privește pokerul, acesta este recomandat celor mai experimentați. Deși este mai complicat, uneori totul poate depinde de intuiție și de abilitățile de înțelegere a jocului. Dacă iei decizii inteligente și ții cont de diversi factori (poziția la masă, citirea adversarului, anticiparea mutărilor, poziția în rundă etc.), ai șanse mari de reușită.

Deosebiri între cele două jocuri

Acum că am lămurit ce sunt cele două jocuri, hai să vedem dacă au și alte lucruri în comun sau ce anume le diferențiază. Oricum, cel mai bine îți vei da seama despre ce anume oferă fiecare joc, dar amintim următoarele:

  • Pentru a juca ambele jocuri, trebuie să ai o foarte bună disciplină și să știi cum să rămâi la planul stabilit. Este nevoie de autocontrol și capacitatea de a te adapta provocărilor.
  • Ambele jocuri se pot dovedi profitabile, dacă știi cum să le joci, dar mai ales dacă demonstrezi abilități foarte bune și poți câștiga sume generoase.
  • Interacțiunea este diferită la cele două jocuri. Dacă în blackjack dialogul este limitat, la poker există o dimensiune mai mare de comunicare, ceea ce oferă un plus de complexitate.
  • Dacă la blackjack te-ar ajuta să știi cum să numeri cărțile, acest joc nu are nimic în comun cu bluff-ul și cacealmaua, care sunt esențiale în poker.
  • Există diferențe și în ceea ce privește tacticile de joc, utilizarea psihologiei pentru a influența adversarii și creativitatea necesară.
  • În ceea ce privește relaxarea, blackjack-ul este mai confortabil, poate și pentru că nu te solicită atât de mult mental, dar și pentru că nu trebuie să te preocupi de ceea ce face cealaltă persoană.
  • La nivel de competitivitate și adrenalină, pokerul este cel care animă cel mai mult atmosfera. Este cel mai dinamic joc și cel care implică jucătorii peste măsură. În schimb, la blackjack nu poți spune că ești foarte vizat.

Concluzie

Poate că cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să te încurajăm ca, înainte de a te axa pe un singur joc de noroc, să le încerci pe ambele. De fapt, cu cât încerci mai multe, cu atât ai șanse mai mari să descoperi ce ți se potrivește.

Ce încercăm să concluzionăm este că, indiferent de cât de mult ai pune lucrurile în balanță, tot mai bine îți vei da seama care sunt cele care ți se potrivesc abia după ce ai experimentat personal.

 

 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Delia, Compact și Subcarpați, urcă pe scenă la Zilele Clujului. Emil Boc: Vom avea ”Regal folcloric”, dar și spectacol de drone

Publicat

De

Zilele Clujului

4 zile, peste 40 de locații și peste 100 de evenimente. Zilele Clujului, eveniment ajuns la cea de a 13-a ediție, vor avea loc în perioada 22-25 mai.

Primarul Emil Boc a prefațat acest eveniment și a anunțat că în centru, pe lângă concerte, inclusiv de muzică clasică și populară, va avea loc și deja consacratul spactacol de drone și video mapping.

Delia, Compact și Subcarpați, urcă pe scenă la Zilele Clujului

Final de săptămână plin de eveimente la Cluj-Napoca. Zilele Clujului încep joi, 22 mai, iar primarul Emil Boc a anunțat, la Ziua Live, câteva dintre evenimentele care au loc în Piața Unirii.

Astfel, joi seara va avea loc spectacolul de teatru ”Chirița în concert”, iar vineri seara, clujenii și turiștii sunt invitați la muzică clasică. Concertele pentru melomani încep la ora 19.00.

Sâmbătă, a spus Emil Boc, de la ora 16.00 va avea loc ”marea paradă a Clujului”. Apoi, de la ora 19.30 încep concertele pe scena amplasată în Piața Unirii. Compact, apoi Delia vor încânta publicul până la ora 21.45, când va începe spectacolul special de drone și lumini, urmat de cel de video mapping. De la ora 22.00, pe scena din centru vor urca cei de la Subcarpați.

Duminică, de la ora 19.30, va începe Regalul folcloric, iar pe scenă vor urca artiști îndrăgiți, cum ar fi Aurel Tămaș, Valeria și Traian Ilea, Lucia Potra sau Sava Negrean Brudașcu.

Întreg programul Zilelor Clujului îl puteâi consulta AICI.

Foto: Arhivă

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: Noul președinte, Nicușor Dan, va avea cea mai grea misiune cu putință. Nu are majoritate parlamentară în Guvern

Publicat

De

Emil Boc

Emil Boc, primarul Clujului, ”cel mai pro-european oraș al României”, a declarat marți că președintele ales, Nicușor Dan, va avea o misiune grea.

Boc spune că este nevoie de reforme serioase, iar Dan este primul președinte care nu are, practic, o majoritate parlamentară în Guvern.

Emil Boc: Noul președinte, Nicușor Dan, va avea cea mai grea misiune cu putință

Emil Boc spune că este nevoie ca partidele pro-europene vor avea înțelepciune politică pentru a-l susține pe Nicușor Dan care a obținut cele mai multe voturi după Ion Iliescu.

”Nicușor Dan este primul președinte care nu are o majoritate în Guvern. Toți au avut un Guvern cu ajutorul căruia a putut să pună în practică proiectul pentru care a fost votat. Deci Nicușor Dan va avea cea mai grea misiune cu putință…Să sperăm… pentru că la PSD lucrurile nu s-au tranșat și nici la PNL nu s-a luat decizia finală. Aici va fi intețelepciunea actualei clase politie. Ne rificăm la inălțimea momentului sau va mai fi nevoie de multe convulsii politice”, a spus Emil Boc la Ziua Live.

Boc: Este ultima strigare pentru partidele politice tradiționale

Emil Boc a mai spus că speră ca munca președintelui să fie ușurată de clasa politică și să se facă reforme sănătoase, ”fără ură”.

”Este ultima strigare pentrut partidele politice tradiționale, altfel vor dispărea… Să facă ceea ce trebuie pentru România, avem un orizont de minim 3 ani, acum trebie făcute legi bune, legi drepte”, a mai spus Emil Boc.

Cu toate acestea, spune Boc, PNL nu a luat încă o decizie politică, chiar dacă Ilie Bolojan, președintele interimar al partidului, este preferat de președintele ales pentru a prelua șefia Guvernului.

”PNL nu a luat încă o decizia politică, dar indiferent de decizie, PNL are în ADN reforma, inclusiv cea a clasei politice – 300 de parlamentari și reducerea risipei… Pe noi se poate conta pentru reformă indiferent dacă suntem la Guvernare sau în opoziție”, a mai spus Boc.

 

 

 

 

Citește mai departe

CLUJ24 TV

LIVE VIDEO. Alin Tișe, în direct la podcastul Cluj24, despre rezultatul alegerilor prezidențiale

Publicat

Alin Tișe

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, este invitat, marți, 20 mai, în direct de la ora 11, la podcastul ”Contraste” de pe Cluj24.

YouTube video

 Tișe va analiza rezultatul alegerilor prezidențiale împreună cu jurnalistul Florin Danciu și analistul Ion Novăcescu.

Podcastul va fi live pe Cluj24.ro, YouTube – Cluj24 și Facebook – Cluj24.

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate
OSZAR »